DAMAC Safatwo by de Grisogono

Damac

Damac Properties is een bekende vastgoedontwikkelaar met haar hoofdkantoor in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Deze gerenommeerde vastgoedonderneming heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd in de regio en is een van de toonaangevende spelers in de vastgoedsector van Dubai en de bredere VAE. Damac Properties werd opgericht in 2002 door Hussain Sajwani, een visionaire ondernemer die een cruciale rol speelde in de ontwikkeling van de vastgoedmarkt in Dubai. Het bedrijf begon als een klein vastgoedbedrijf en groeide snel uit tot een internationale speler in de sector. Damac staat bekend om zijn indrukwekkende en luxe vastgoedprojecten. Ze hebben een breed scala aan residentiƫle, commerciƫle en gemengde ontwikkelingen gerealiseerd in heel Dubai en andere delen van de VAE.

Safatwo by de Grisogono

Safatwo is een opmerkelijk vastgoedproject dat tot stand is gekomen door een samenwerking tussen twee iconische namen in de luxe-industrie: “de Grisogono,” een gerenommeerd Zwitsers juwelen- en horlogemerk, en “Damac Properties,” een vooraanstaande vastgoedontwikkelaar in Dubai. Dit ambitieuze project is een perfecte belichaming van luxe, elegantie en innovatie.

Met een locatie in het hart van Dubai biedt de Safatwo Toren een adembenemend uitzicht op de skyline van de stad en de omliggende waterwegen.

Wat biedt Safatwo?

Een unieke robijnen edelsteen zal in het midden van de gevel worden geplaatst en de bewoners van Safa Two zullen genieten van een dagelijkse lasershow die over Sheikh Zayed Road zal schitteren. Het woonproject zal beschikken over een drijvend overloopzwembad met transparante bodem en randen, een loopdek met 360 graden panoramisch uitzicht over Dubai, een glazen glijbaan aan de top van de toren, 4 op het strand geĆÆnspireerde zwembaden en nog veel meer. Een van de belangrijkste kenmerken van het nieuw gelanceerde project is een mistbos op de top van het gebouw met een rood bliksemeffect, samen met F&B en paden om dit wereldwijd unieke mistbos te ontdekken. De grote ingang van de Safa Two toren wordt gemarkeerd door een diamanten gordijn aan de buitenkant en robijnen elementen aan de binnenkant.

De woningen in DAMAC Safa Two bestaan uit studioā€™s, appartementen met 1-3 slaapkamers met een woonoppervlakte van 36 tot 150 m2 en penthouses. Appartementen in Safa Two zullen kunnen worden aangepast dankzij een Murphy bed, waarmee de slaapkamer kan worden omgebouwd tot een kantoor, of de schuifdeuren waarmee de bewoner de woonkamer kan veranderen in een feestzaal, evenals een spiegelwand, waarmee de woonkamer groter kan worden door de keuken af te sluiten.

Interesse in Safatwo by de Grisogono?