Onze services

Door de nauwe samenwerking en directe lijnen met vastgoedontwikkelaars in Dubai, bieden wij exclusieve projecten aan. Bij deze projecten zijn er vaak een beperkt aantal units beschikbaar, waardoor bij interesse in deze projecten snel schakelen noodzakelijk is. Het snelle schakelen staat het maatwerk echter niet in de weg. Heeft u specifieke wensen of vereisten? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze services zijn vrijwel altijd kosteloos, dit omdat wij vanuit de ontwikkelaars in Dubai betaald krijgen wanneer er vastgoed gekocht wordt.

Aankoopbegeleiding

The Real Estagency Dubai helpt u van A-tot-Z in het gehele aankoopproces van nieuwbouw en bestaande bouw in Dubai. Samen met onze betrouwbare contacten in Dubai garanderen wij een zorgeloos aankooptraject.

Verkoopbegeleiding

The Real Estagency Dubai helpt u van A-tot-Z in het gehele verkoopproces van nieuwbouw en bestaande bouw in Dubai. Samen met onze betrouwbare contacten in Dubai garanderen wij een soepel verkooptraject.

Vastgoedbeheer

The Real Estagency Dubai helpt u bij het beheren van uw vastgoed in Dubai. Wij nemen het volgende uit handen:

  • De verhuur en de huurovereenkomsten
  • Het in- en uitchecken van huurders
  • De voor- en na inspecties
  • Kleine reparaties

Bedrijf oprichten, Visums aanvragen en bankrekeningen openen

The Real Estagency Dubai assisteert u bij:

  • het oprichten van uw bedrijf in Dubai
  • het aanvragen van uw verblijfsvisum
  • het openen van een zakelijke of persoonlijke bankrekening

Kosteloos oriënterend adviesgesprek

Neem contact op met The Real Estagency Dubai voor het plannen van een kosteloos en vrijblijvend oriënterend adviesgesprek. In dit gesprek kijken wij samen naar de beste strategie in uw situatie op basis van uw wensen.