Over ons

The Real Estagency Dubai is een professionele en betrouwbare vastgoedintermediair die de brug vormt tussen Nederland en Dubai.

The Real Estagency Dubai is ontstaan uit enthousiasme voor de vastgoedmarkt van Dubai en de plannen die de stad voor de toekomst heeft.

Wij, Bouke en Alexandros, zijn beide professionele investeerders. Middels The Real Estagency Dubai delen wij onze Dubai vastgoed netwerken, ervaringen en kennis.

De missie van The Real Estagency Dubai is om de vele mogelijkheden in Dubai ook binnen Nederland beschikbaar te stellen. Aangezien Dubai extreem snel groeit en er constant nieuwe projecten gelanceerd worden, is het een markt die lastig te betreden is. Het door ons opgebouwde netwerk met de verschillende ontwikkelaars en makelaars in Dubai stelt ons in de gelegenheid om uit alle mogelijkheden een voor u op maat gemaakt advies samen te stellen. Door onze juridische achtergrond en ervaring als makelaar in Dubai kunnen wij uw investering in Dubai vlekkeloos laten verlopen. Zo vormen wij voor u de brug tussen Nederland en Dubai.