Al Barsha

Al Barsha is een vibrante community op een gunstige locatie met aantrekkelijke rendementen in Dubai. Dit gebied is aantrekkelijk voor expats en hun families, migranten en toeristen, die graag in een levendige omgeving omringd door groen verblijven. Hierdoor spreekt de investeerder in Al Barsha meerdere doelgroepen aan.

Algemene informatie

Al Barsha, een levendige en dynamische buurt in het hart van Dubai, biedt de perfecte mix van modern wonen en traditionele charme. Verscholen tussen Dubai Marina en Downtown Dubai is Al Barsha uitgegroeid tot een gewilde bestemming voor zowel inwoners als bezoekers.

Een van de hoogtepunten van Al Barsha is het iconische winkelcentrum Mall of the Emirates, een waar winkelparadijs met een gevarieerd aanbod van internationale merken. Het herbergt ook het bekende Ski Dubai, waardoor bewoners winterse sporten kunnen ervaren in het hart van de woestijn.

De gemeenschap is een mix van culturen, met een divers scala aan eetgelegenheden die de internationale uitstraling van de bewoners weerspiegelen. Van schilderachtige lokale cafés tot chique internationale restaurants, Al Barsha biedt voor elk wat wils op culinair gebied, waardoor het een paradijs is voor fijnproevers.

Al Barsha staat ook bekend om zijn onderwijsinstellingen, waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen. Met een mix van scholen en kinderdagverblijven van wereldklasse kunnen ouders ervoor zorgen dat hun kinderen een eersteklas opleiding krijgen zonder ver van huis te gaan.

Voor degenen die op zoek zijn naar buitenactiviteiten, biedt Al Barsha Pond Park een groene oase voor ontspanning en recreatie. Of het nu gaat om een ontspannen wandeling, een gezinspicknick of een sportsessie, het park biedt een rustgevende ontsnapping aan het drukke stadsleven.

Het residentiële landschap van Al Barsha omvat een verscheidenheid aan huisvestingsopties, van eigentijdse appartementen tot ruime villa’s, die tegemoet komen aan de uiteenlopende voorkeuren van de bewoners. De goed geplande infrastructuur en connectiviteit zorgen voor gemakkelijke toegang tot belangrijke snelwegen en openbaar vervoer.

Met zijn kosmopolitische sfeer, diverse voorzieningen en strategische ligging is Al Barsha een bewijs van het streven van Dubai om een hoogwaardige levensstijl te bieden aan zijn inwoners. Of je nu op zoek bent naar winkelavonturen, culturele ervaringen of een comfortabele plek om thuis te noemen, Al Barsha heeft voor iedereen iets te bieden.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Al Barsha zijn goed. De studio’s, 1-slaapkamer appartementen, townhouses en villa’s realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren. De studio’s gaan afhankelijk van de ontwikkelaar vanaf om en nabij € 150.000, de 1-slaapkamer appartementen vanaf om en nabij € 220.000 en de villa’s vanaf €1.000.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 30% tot 60% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen tussen de 8% en 11% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 10% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 5% en 7% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

03–12–2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *