Al Hamra Village, Ras Al Khaimah

Op slechts 1 uur en 15 minuten rijden van Downtown Dubai bevindt zich het prachtige emiraat: Ras Al Khaimah. Ras Al Khaimah staat bekend als een oase van rust, waar de lokale bevolking van Dubai naar toe gaat voor vakantie of een weekendje weg. Éen van Ras Al Khaimah’s hotspots is Al Hamra Village. Dit is een community van ontwikkelaar Al Hamra Developers en wordt nu vooral bezocht door toeristen.

Algemene informatie

Al Hamra Village, gevestigd in Ras Al Khaimah en ontwikkeld door Al Hamra Developers, is een vooraanstaande residentiële en toeristische community in de Verenigde Arabische Emiraten. De community strekt zich uit langs de kustlijn van de Arabische Golf en biedt een mix van moderne voorzieningen en traditionele charme te midden van weelderige groene landschappen.

De community omvat een diverse waaier aan residentiële opties, waaronder luxe villa’s, appartementen en herenhuizen, allemaal ontworpen met aandacht voor comfort en esthetiek. Veel van deze woningen bieden spectaculaire uitzichten op de zee, golfbanen of het omliggende landschap.

Naast de residentiële sector biedt Al Hamra Village een scala aan recreatieve en commerciële voorzieningen. Zo omvat het een bekroonde 18-holes golfbaan, prachtige stranden, jachthavens, een winkelcentrum, restaurants, cafés, supermarkten, scholen en medische voorzieningen.

De community heeft ook een sterke gemeenschapsgeest, met regelmatige evenementen en activiteiten georganiseerd voor bewoners en bezoekers. Van festivals tot markten en sportevenementen, er is altijd iets te beleven in Al Hamra Village.

Bovendien profiteren bewoners van de gunstige locatie van de community, zo ligt het tegenover Al Marjan Island, het eiland waar het nieuwe casino resort ontwikkeld wordt.

Al met al biedt Al Hamra Village een ideale levensstijl voor zowel gezinnen als individuen, met een combinatie van luxe wonen, recreatieve mogelijkheden en een bloeiende gemeenschapssfeer.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Al Hamra Village zijn goed maar de verwachting is dat dit nog veel beter gaat worden in de nabije toekomst. De villa’s en 2-slaapkamer appartementen realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren. De 2-slaapkamer appartementen gaan over de toonbank vanaf om en nabij € 500.000 en de villa’s gaan over de toonbank vanaf om en nabij € 1.400.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 40% tot 70% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen tussen de 6% en 10% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 10% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 4% en 8% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

18–02–2024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *