Onder de warme zonnestralen van Dubai, langs de oevers van de Dubai Creek, ontvouwt zich een gebied van moderne comfort en stijl — Dit keer hebben wij het niet over Dubai Creek Harbour maar over Al Jaddaf, wat tegenover Dubai Creek Harbour ligt. Dit gebied is aantrekkelijk voor vermogende migranten, mensen die op zoek zijn naar een luxe omgeving en toeristen, die graag in een luxe omgeving verblijven. Hierdoor spreekt de investeerder in Al Jaddaf meerdere doelgroepen aan.

Algemene informatie

Al Jaddaf, gelegen langs de oevers van de Dubai Creek, is een opmerkelijke wijk die de verbinding tussen het moderne Dubai en zijn rijke erfgoed weerspiegelt. De skyline wordt gedomineerd door opvallende architectonische hoogstandjes, zoals de opkomende Dubai Creek Tower, die niet alleen een symbool van moderniteit is maar ook een adembenemend uitzicht biedt op de stad.

Wat Al Jaddaf extra bijzonder maakt, is het Dubai Culture Village, een initiatief dat kunst, erfgoed en creativiteit bevordert. Hier vinden bezoekers kunstgalerijen, theaters en ambachtelijke ateliers die de culturele diversiteit van Dubai weerspiegelen. De traditionele architectuur vermengt zich naadloos met eigentijdse gebouwen, waardoor een unieke sfeer ontstaat.

Historisch gezien is Al Jaddaf bekend om zijn dhow-werven, waar traditionele Arabische schepen worden gebouwd. Een wandeling langs de oevers van de Dubai Creek onthult deze bedrijvige werven, waar vakmanschap en traditie hand in hand gaan.

Al met al biedt Al Jaddaf een boeiende ervaring voor zowel bewoners als bezoekers, waar moderniteit en geschiedenis op harmonieuze wijze samenkomen in deze bruisende wijk aan de waterkant van Dubai.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Al Jaddaf zijn erg goed. De villa’s, studio’s en 1-slaapkamer appartementen realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren. De studio’s gaan over de toonbank vanaf om en nabij € 220.000 en de villa’s gaan over de toonbank vanaf om en nabij € 1.000.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 30% tot 60% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen tussen de 8% en 10% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 10% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 4% en 6% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

29–01–2024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *