Arabian Ranches 

Arabian Ranches, een woestijnthema in Dubai, biedt verschillende luxe eigendommen. Woningen in Arabian Ranches liggen bijna 9 kilometer landinwaarts, waardoor ze toegang hebben tot alle belangrijke attracties langs de Sheikh Zayed Road. Deze gesloten gemeenschap van Emaar Properties is een van de eerste vrije eigendommen in de stad die het voor veel mensen mogelijk heeft gemaakt om een prachtige villa of schakelwoning in Dubai te bezitten. Dit gebied is aantrekkelijk voor vermogende migranten, mensen die op zoek zijn naar een vakantie-woning en toeristen, die graag in een luxe omgeving verblijven. Hierdoor spreekt de investeerder in Arabian Ranches meerdere doelgroepen aan.

Algemene informatie

Arabian Ranches, gelegen in het hart van Dubai, biedt een uniek stukje wonen dat de perfecte balans vindt tussen moderne luxe en traditionele charme. Dit residentiële gebied, doordrenkt van Arabische invloeden, biedt een diversiteit aan eigentijdse villa’s te midden van weelderige groene landschappen.

De gemeenschap, doordacht ontworpen en rustig gelegen, creëert een sfeer van sereniteit te midden van de bruisende energie van Dubai. Met ruime gazons en aantrekkelijke architectuur belichaamt Arabian Ranches een ontspannen levensstijl.

Voor liefhebbers van golf is de Arabian Ranches Golf Club een hoogtepunt, met een prachtig uitzicht en uitdagende banen. Maar de aantrekkingskracht van Arabian Ranches gaat verder dan golf, met gemeenschappelijke voorzieningen zoals parken en zwembaden, waardoor het een ideale omgeving is voor gezinnen.

De Ranches Souk voegt een vleugje gastronomie toe aan de wijk, met diverse eetgelegenheden, van gezellige cafés tot stijlvolle restaurants. Hier vind je culinaire variëteit binnen handbereik.

Arabian Ranches belichaamt de moderne visie van Dubai, niet alleen als een woonwijk, maar als een levensstijl. Met verschillende soorten vastgoed, waaronder eigentijdse villa’s en groene omgevingen, nodigt het bewoners uit om te genieten van het beste van beide werelden. Of je nu ontspant in de schaduw van bomen, je swing verbetert op de golfbaan, of gewoon geniet van het dagelijkse leven, Arabian Ranches biedt een comfortabele en toegankelijke woonervaring. Hier is wonen een kunst die wordt gevierd in de alledaagse momenten.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Arabian Ranches zijn geweldig. De villa’s realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor long-term te verhuren. De villa’s gaan over de toonbank vanaf om en nabij € 1.200.000 en de de schakelwoningen gaan over de toonbank vanaf om en nabij € 700.000

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 30% tot 60% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De long-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen tussen de 8%% en 10% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 10% per jaar. De long-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 4% en 6% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

06–01–2024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *