Arjan is een gebied wat in de top 5 staat van gebieden met de hoogste rendementen in Dubai. Dit gebied is aantrekkelijk voor expats en toeristen, die iets minder te besteden hebben. Hierdoor spreekt de investeerder in Arjan meerdere doelgroepen aan.

Algemene informatie

Arjan is een opwindend en groeiend stadsdeel in Dubai dat de aandacht trekt van zowel vastgoedinvesteerders als lange-termijn bewoners. Gelegen in het hart van Dubailand, biedt Arjan een boeiende mix van residentiële, commerciële en recreatieve mogelijkheden. Dit dynamische gebied is snel uitgegroeid tot een van de meest gewilde locaties in de stad, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom.

Arjan biedt diverse opties voor degenen die op zoek zijn naar een plek om te wonen. Het omvat een reeks moderne appartementen, villa’s en herenhuizen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor zowel gezinnen als jonge professionals. De architectuur en het ontwerp van de residentiële gebouwen in Arjan zijn eigentijds en stijlvol, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht van dit gebied.

Arjan is de thuisbasis van het beroemde Dubai Miracle Garden, ‘s werelds grootste natuurlijke bloementuin. Dit prachtige park biedt bewoners een serene en kleurrijke plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Arjan zijn erg goed. De villa’s, studio’s en 1 slaapkamer appartementen realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren. De studio’s gaan afhankelijk van de ontwikkelaar vanaf om en nabij €160.000, de 1 slaapkamer appartementen vanaf om en nabij €230.000 en de villa’s vanaf om en nabij €700.000

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 30% tot 60% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen in tussen de 6% en 10% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 15% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 15% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 6% en 8% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

18-10-2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *