Bluewaters Island

Langs de kust van Dubai ligt het geweldig mooie en exclusieve Bluewaters Island. Dit eiland, is een ware mix van entertainment, wonen en winkelen. Ontdek een eiland vol avontuur, innovatie en luxe aan de kust van Dubai. Dit gebied is zeer aantrekkelijk voor toeristen.

Algemene informatie

Bluewaters Island, gelegen voor de kust van Jumeirah Beach Residence, is een opwindende bestemming die het beste van entertainment, luxe wonen en adembenemende vergezichten combineert. Dit kunstmatige eiland, ontwikkeld door Meraas, biedt een scala aan activiteiten en voorzieningen voor zowel bewoners als bezoekers.

Een van de meest prominente kenmerken van Bluewaters Island is Ain Dubai, ‘s werelds grootste reuzenrad. Met een hoogte van meer dan 250 meter biedt Ain Dubai een panoramisch uitzicht over de stad en de kustlijn, waardoor het een populaire attractie is voor toeristen en lokale bewoners.

Naast Ain Dubai biedt Bluewaters Island een bruisende boulevard met een scala aan winkels, restaurants en cafés. Hier kunnen bezoekers genieten van een verscheidenheid aan culinaire ervaringen, van casual eetgelegenheden tot gastronomische restaurants met uitzicht op de zee.

Voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt Bluewaters Island een prachtig strand waar bezoekers kunnen zonnen, zwemmen en watersporten kunnen beoefenen. Er zijn ook verschillende luxe hotels en residentiële appartementencomplexen op het eiland, waardoor het een gewilde bestemming is voor zowel vakantiegangers als langdurige bewoners.

Met zijn bruisende sfeer, adembenemende architectuur en gevarieerde voorzieningen is Bluewaters Island een must-visit bestemming voor iedereen die Dubai bezoekt.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen op Bluewaters Island zijn heel erg goed. De studio’s, 1- en 2- slaapkamer appartementen realiseren de beste ROI’s in dit gebied. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren. De studio’s gaan over de toonbank vanaf om en nabij € 250.000

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 30% tot 60% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen tussen de 9% en 11% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 10% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 5% en 7% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

18–03-2024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *