Gelegen tussen Jumeirah en Downtown Dubai, vind u het prachtige City Walk. Dit gebied staat bekend als een van de meest luxe en groene wijken van Dubai. Dit gebied wordt voornamelijk bewoond door vermogende migranten en het is aantrekkelijk voor toeristen die graag op loopafstand van Downtown Dubai en het strand willen verblijven.

Algemene informatie

City Walk, ontwikkeld door Meraas, is een van de meest levendige en stijlvolle bestemmingen in Dubai. Gelegen in het hart van de stad, vlakbij de iconische Burj Khalifa en de Dubai Mall, biedt City Walk een unieke mix van winkels, eetgelegenheden, entertainment en residentiële opties. Dit openluchtcomplex combineert het beste van stedelijk wonen met een chique, Europese flair, en is ontworpen om zowel bewoners als bezoekers een unieke ervaring te bieden.

Bij aankomst in City Walk word je direct betoverd door de bruisende sfeer. De straten zijn bezaaid met een mix van boetieks, internationale merken, restaurants en lokale designwinkels. Naast winkelen en dineren biedt City Walk tal van entertainmentopties voor het hele gezin. Hub Zero is een op games geïnspireerd entertainmentcentrum dat bezoekers van alle leeftijden een scala aan interactieve attracties biedt. Regelmatig worden er evenementen, straatoptredens en kunstexposities georganiseerd, waardoor de levendige sfeer van City Walk nog verder wordt versterkt.

City Walk is echter niet alleen een plek om te bezoeken; het is ook een plek om te wonen. De luxe appartementen bieden een moderne mix van design en comfort, met ruime interieurs en de nieuwste voorzieningen. De woningen zijn zo ontworpen dat ze prachtige uitzichten op de stad bieden, waardoor je elke dag kunt genieten van het dynamische stadslandschap.

Wat City Walk echt uniek maakt, is de aandacht voor open ruimtes en groen. Terwijl je door de brede boulevards en gezellige pleinen wandelt, kom je overal weelderige tuinen tegen die een aangename ontsnapping bieden aan de drukte van de stad.

City Walk van Meraas biedt een ongeëvenaarde mix van stedelijke elegantie en moderne luxe. Het is een plek waar je kunt genieten van het beste dat Dubai te bieden heeft, alles binnen handbereik in een stijlvolle en uitnodigende omgeving.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in City Walk zijn geweldig. Dit vanwege de geweldige locatie en de ontwikkelaar ervan. De 2- en 3-slaapkamer appartementen genereren de beste ROI’s in dit gebied. Aangeraden is om de woningen short-term te verhuren. De 2- slaapkamer appartementen vanaf € 750.000 en de 3-slaapkamer appartementen vanaf € 1.300.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio zal een waardestijging doormaken tussen de 10% en 30% tijdens de constructiefase, welke meestal 3 jaar bedraagt. De netto verhuur rendementen op de begininvestering zullen liggen tussen de 9% en 11%. Na de oplevering zal de waardestijging in dit gebied rond de 5% per jaar zijn.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in dit gebied zal een waardestijging doormaken van rond de 5%.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

01–07–2024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *