Damac Hills 2

Wat meer richting de woestijn gelegen, ligt de community Damac Hills 2 van ontwikkelaar Damac. Deze community is een mix van hoogbouw, laagbouw, entertainment, wonen, winkelen, en recreatie. Dit gebied is zeer aantrekkelijk voor migranten en hun families.

Algemene informatie

Damac Hills 2, gelegen op 40 minuten rijden van Downtown Dubai en de Dubai Marinai, is een dynamische en bloeiende community . Dit toch unieke project, ontwikkeld door vastgoedontwikkelaar Damac Properties, is een voortzetting van het succes van Damac Hills 1.

De gemeenschap van Damac Hills 2 omvat een uitgebreid scala aan residentiële opties, waaronder luxe villa’s, herenhuizen en appartementen, allemaal ontworpen met het oog op comfort, stijl en functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar een ruime villa met uitzicht op de golfbaan, een eigentijds herenhuis met moderne voorzieningen of een elegant appartement met panoramisch uitzicht, Damac Hills 2 heeft voor elk wat wils.

Naast de prachtige residentiële opties biedt Damac Hills 2 een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten die het leven van de bewoners verbeteren. Van weelderige groene parken en tuinen tot sportfaciliteiten, recreatiecentra, winkels en eetgelegenheden, de gemeenschap is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen en een buitengewone levensstijl te bieden.

Een van de hoogtepunten van Damac Hills 2 is de Trump International Golf Club Dubai, een exclusieve golfbestemming die ontworpen is door de legendarische golfbaanarchitect Gil Hanse. Deze prachtige golfbaan biedt een uitdagende en meeslepende ervaring voor golfers van alle niveaus, te midden van adembenemende landschappen en weelderige groene fairways.

Met zijn uitstekende locatie, luxe voorzieningen en prachtige leefomgeving belooft Damac Hills 2 een ideale plek te zijn om te wonen, te werken en te genieten van het goede leven. Wij zien Damac Hills 2 niet als een van de beste investeringsmogelijkheden in Dubai maar het is wel een geweldige community om in te wonen.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Damac Hills 2 zijn niet te vergelijken met de gebieden rondom Downtown Dubai en de Dubai Marina, omdat de community zo’n 40 minuten rijden is vanaf beide hotspots.. De villa’s, townhouses, 2- en 3- slaapkamer appartementen genereren de beste ROI’s in dit gebied. Aangeraden is om de woningen voor long-term te verhuren. De 2-slaapkamer appartementen worden verkocht vanaf € 250.000 en de villa’s vanaf € 1.000.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio zal een waardestijging doormaken van om en nabij 30% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De netto verhuur rendementen op de begininvestering zullen liggen tussen de 3% en 6%. Na de oplevering zal de waardestijging in deze regio rond de 5% per jaar liggen.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio zal een waardestijging doormaken rond de 5% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

08–04–2024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *