Dubai Creek Harbour

Onder de warme zonnestralen van Dubai, langs de oevers van de Dubai Creek, ontvouwt zich een gebied van moderne comfort en stijl — Dubai Creek Harbour. Dit gebied is aantrekkelijk voor vermogende migranten, mensen die op zoek zijn naar een luxe omgeving en toeristen, die graag in een luxe omgeving verblijven. Hierdoor spreekt de investeerder in Dubai Creek Harbour meerdere doelgroepen aan.

Algemene informatie

Dubai Creek Harbour is een wijk waar luxe appartementen, en luxe villa’s een vleugje exclusiviteit toevoegen aan de omgeving. Het uitzicht vanaf de balkons strekt zich uit over de Dubai Creek. Emaar is het bedrijf dat de community ontwikkelt. 

Winkels langs de waterkant nodigen uit tot een ontspannen middag vol winkelplezier. Boetieks pronken met luxe waren, en restaurants bieden gastronomische ervaringen met uitzicht op de iconische skyline. 

Op het plein in de schaduw van de indrukwekkende “Dubai Creek Tower Plaza” vinden bewoners en bezoekers elkaar. Het plein komt tot leven met kunst en muziek, terwijl de aangrenzende “Dubai Creek Harbour Mosque” een oase van rust biedt.

En te midden van dit alles streven de inwoners naar duurzaamheid. Groene bouwpraktijken en milieuvriendelijke initiatieven geven de wijk een balans tussen moderniteit en zorg voor de toekomst.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Dubai Creek zijn goed. De villa’s, studio’s en 1-slaapkamer appartementen realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren. De studio’s gaan over de toonbank vanaf om en nabij € 300.000 en de villa’s gaan over de toonbank vanaf om en nabij € 1.500.000

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 30% tot 60% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen tussen de 10% en 12% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 10% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 4% en 6% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

13–01–2024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *