Dubai Harbour is een unieke plek met haar tripple A location en aantrekkelijke rendementen gelegen tussen de Dubai Marina en de Palm Jumeirah in. Dit gebied is aantrekkelijk voor vermogende migranten, mensen die op zoek zijn naar een vakantie-woning en toeristen, die graag in een luxe omgeving met een adembenemend uitzicht verblijven. Hierdoor spreekt de investeerder in Dubai Harbour meerdere doelgroepen aan.

Algemene informatie

Dubai Harbour is een levendige kustbestemming midden in Dubai, tussen Dubai Marina en Palm Jumeirah. Het gebied mixt luxe wonen met recreatie en moderne havenfaciliteiten.

Het valt op door de Dubai Cruise Terminal, waar grote cruiseschepen aanleggen. Dit benadrukt de ambitie van Dubai om een belangrijk maritiem knooppunt te worden. De jachthaven is niet alleen voor internationale reizigers, maar ook een mooie omgeving voor lokale bewoners.

In Dubai Harbour vind je chique woonontwikkelingen met uitzicht op de Arabische Golf en de stad. Luxe appartementen en penthouses maken het een aantrekkelijke keuze voor wie een verfijnde levensstijl zoekt.

Het gebied draait niet alleen om wonen; het is ook een plek voor ontspanning en plezier. De Dubai Harbour Marina Promenade heeft leuke cafés, restaurants en winkels. Perfect voor een ontspannen wandeling of een rustige middag aan het water.

Voor jachtliefhebbers is er de Dubai Harbour Yacht Club, met eersteklas ligplaatsen en faciliteiten. Het is een hotspot voor liefhebbers van de nautische levensstijl.

De Dubai Lighthouse, een opvallend bouwwerk, is een luxe hotel met een geweldig uitzicht op de kustlijn en de stad.

Dubai Harbour is een mix van luxe wonen, maritieme activiteiten en recreatie. Met een goede locatie en fijne voorzieningen laat het zien hoe Dubai streeft naar stedelijke ontwikkeling op een vernieuwende manier.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Dubai Harbour zijn geweldig. De 2, 3 en 4-slaapkamer appartementen realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren. De 2-slaapkamer appartementen gaan afhankelijk van de ontwikkelaar vanaf om en nabij € 1.500.000, de 3-slaapkamer appartementen vanaf om en nabij € 2.200.000 en de 4-slaapkamer appartementen vanaf € 4.000.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 30% tot 60% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen tussen de 10% en 12% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 10% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 6% en 8% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

16–12–2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *