Dubai Hills Estate

Gunstig gelegen tussen Downtown Dubai en de Dubai Marina ligt het prachtige Dubai Hills Estate. Deze community is een mix van hoogbouw, laagbouw, entertainment, wonen, winkelen, en recreatie. Dit gebied is zeer aantrekkelijk voor toeristen en voor migranten met hun families.

Algemene informatie

Dubai Hills Estate, gelegen in het hart van Dubai, is een van de meest gewilde communities in de stad. Dit masterplangebied, ontwikkeld door Emaar Properties en Meraas Holding, belichaamt luxe, comfort en een moderne levensstijl te midden van weelderige groene landschappen en state-of-the-art voorzieningen.

De gemeenschap van Dubai Hills Estate biedt een diversiteit aan residentiële opties, waaronder luxe villa’s, herenhuizen, appartementen en penthouses, allemaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende levensstijlen te voldoen.

Een van de hoogtepunten van Dubai Hills Estate is de Dubai Hills Golf Course, een 18-holes golfbaan ontworpen door wereldberoemde golfbaanarchitecten. Deze prachtige golfbaan biedt een uitdagende en meeslepende ervaring te midden van prachtige landschappen en weelderige groene fairways.

Daarnaast beschikt Dubai Hills Estate over een scala aan voorzieningen en faciliteiten, waaronder parken, speeltuinen, sportfaciliteiten, winkelcentra, restaurants en cafés, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen om te wonen en te genieten van een hoogwaardige levensstijl.

Met zijn uitstekende locatie, luxe voorzieningen en prachtige omgeving is Dubai Hills Estate een van de meest gewilde bestemmingen voor wonen en investeren in Dubai. Of je nu op zoek bent naar een nieuw huis, een vakantiewoning of een investeringsmogelijkheid, Dubai Hills Estate biedt een unieke kans om te genieten van het beste dat Dubai te bieden heeft.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Dubai Hills Estate zijn erg goed. Dit komt door de gunstige locatie die het gebied heeft ten opzichte van Downtown Dubai en de Dubai Marina. De villa’s, townhouses, 2- en 3- slaapkamer appartementen genereren de beste ROI’s in dit gebied. Aangeraden is om de woningen voor een mix van long-term en short-term te verhuren. De 2-slaapkamer appartementen worden verkocht vanaf € 600.000 en de villa’s vanaf € 1.200.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio zal een waardestijging doormaken van om en nabij 20% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De netto verhuur rendementen op de begininvestering zullen liggen tussen de 7% en 9%. Na de oplevering zal de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar liggen.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio zal een waardestijging doormaken tussen de 5% en 10% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

15–04–2024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *