Dubai Investments Park

Gelegen tussen de Palm Jumeirah en het nieuwe palmeiland Palm Jebel Ali, vind u het gebied Dubai Investments Park. Dit gebied is voornamelijk laagbouw met hier en daar ook wat appartementencomplexen. Dit gebied is aantrekkelijk voor expats en hun families die voor een relatief lage prijs in Dubai willen wonen.

Algemene informatie

Dubai Investments Park (DIP) is een veelzijdige en dynamische ontwikkelingszone die zich uitstrekt over een oppervlakte van ongeveer 2.300 hectare in het bruisende Dubai. Gelegen op een strategische locatie nabij het Al Maktoum International Airport en de Jebel Ali Port, speelt DIP een cruciale rol in de economische ontwikkeling van de regio.

DIP is opgezet met een unieke visie om zowel commerciële, residentiële als industriële behoeften te vervullen binnen één geïntegreerde omgeving.

In het residentiële deel van DIP vinden bewoners een scala aan woonopties, van stijlvolle appartementen tot ruime villa’s en gezellige townhouses. Scholen, parken, gezondheidszorg en recreatieve voorzieningen zijn allemaal makkelijk toegankelijk, wat het gebied bijzonder geschikt maakt voor gezinnen.

Het commerciële deel van DIP bruist van bedrijvigheid met tal van kantoorruimtes, showrooms en winkelcentra. De strategische plaatsing van deze commerciële ruimten zorgt ervoor dat ze makkelijk toegankelijk zijn voor zowel bewoners als bezoekers.

Het industriële hart van DIP is uitgerust met state-of-the-art faciliteiten die ideaal zijn voor productie, logistiek en magazijnbeheer. Bedrijven profiteren hier van de uitstekende connectiviteit en de ondersteunende diensten die in het park worden aangeboden, wat bijdraagt aan de efficiëntie en groei van hun activiteiten.

De veelzijdigheid en integratie van verschillende zones binnen Dubai Investments Park creëren een dynamische en zelfvoorzienende gemeenschap.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Dubai Investments Park zullen prima worden. Dit komt door de relatief lage vastgoedprijzen en de gunstige ligging ten opzichte van de Dubai Marina. De 2- en 3-slaapkamer appartementen, villa’s en townhouses zullen de beste ROI’s gaan genereren in dit gebied. Aangeraden is om de woningen voor een mix van short-term en long-term te verhuren. De 2-slaapkamer appartementen worden verkocht vanaf € 400.000 en de townhouses vanaf € 500.000

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio zal een waardestijging doormaken tussen de 20% en 30% tijdens de constructiefase, welke meestal 3 jaar bedraagt. De netto verhuur rendementen op de begininvestering zullen liggen tussen de 5% en 7%. Na de oplevering zal de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar zijn.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio zal een waardestijging doormaken tussen de 5% en 10% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

04–06–2024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *