Gelegen voor de kust van Deira liggen de prachtige Dubai Islands. Deze eilanden worden een mix van luxe hoogbouw en luxe laagbouw. Dit gebied is aantrekkelijk voor toeristen en migranten die in een luxe A+ locatie willen wonen.

Algemene informatie

Dubai Islands, gelegen voor de kust van Deira, is een opwindend project. Deze groep kunstmatige eilanden, ontwikkeld door Nakheel, is ontworpen om een ​​wereld van luxe en mogelijkheden te bieden voor bewoners en bezoekers.

Het meest opvallende kenmerk van Dubai Islands is een ambitieus project dat bestaat uit vier eilanden die samen een geïntegreerde gemeenschap vormen. Elk eiland heeft zijn eigen unieke karakter en biedt een scala aan luxe woningen, hotels, winkels, entertainment en recreatieve voorzieningen.

Dubai Islands belooft een moderne en bruisende levensstijl met prachtige uitzichten op de zee en de skyline van Dubai. Het project omvat ook de Islands Mall, een uitgestrekt winkelcentrum met een divers aanbod aan winkels, restaurants en entertainmentmogelijkheden.

Met zijn ambitieuze visie en uitgebreide voorzieningen belooft Dubai Islands een van de meest gewilde bestemmingen te worden in Dubai, waar bewoners kunnen genieten van een luxe levensstijl aan de kust van de stad.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen op Dubai Islands zullen zeer goed worden. Dit komt door de strategische ligging van de eilanden. Zo ligt het aan de kust en is het slechts 20 minuten rijden naar Downtown Dubai en naar Sharjah. De villa’s, townhouses, 2- en 3- slaapkamer appartementen zullen de beste ROI’s gaan genereren in dit gebied. Aangeraden is om de woningen short-term te verhuren. De 2-slaapkamer appartementen worden verkocht vanaf € 550.000 en de villa’s vanaf € 1.000.000

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio zal een waardestijging doormaken van om en nabij 30% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De netto verhuur rendementen op de begininvestering zullen liggen tussen de 7% en 9%. Na de oplevering zal de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar zijn.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio zal een waardestijging doormaken tussen 5% en 10% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

29–04–2024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *