Jumeirah Beach Residence

Jumeirah Beach Residence (JBR) is een geweldige community aan zee met aantrekkelijke rendementen in Dubai. Dit gebied is aantrekkelijk voor expats, migranten en toeristen, die graag aan het strand verblijven. Hierdoor spreekt de investeerder in Jumeirah Beach Residence meerdere doelgroepen aan.

Algemene informatie

Verscholen langs de schilderachtige kustlijn van Dubai, is Jumeirah Beach Residence (JBR) een bestemming die perfect de essentie van wonen aan het strand en weelderige luxe omvat. Deze bruisende gemeenschap biedt een scala aan attracties en voorzieningen die het tot een begeerde plek maken voor zowel bewoners als bezoekers.

Stel je voor wakker worden met het geluid van zacht kabbelende golven en het uitzicht op de zon die opkomt boven de Arabische Golf, direct vanaf het balkon van je appartement. JBR biedt een overvloed aan prachtige appartementen met betoverend uitzicht op zee. Of je nu op zoek bent naar een knusse eenkamerwoning of een weelderige penthouse, JBR voorziet in verschillende smaken en levensstijlen.

Wat JBR onderscheidt, is zijn opmerkelijke boulevard, bekend als “The Walk.” Het is een bruisend centrum van activiteit met een breed scala aan cafés, restaurants en winkels. Hier kun je genieten van een heerlijke maaltijd met een zeebriesje, winkelen voor de nieuwste modetrends of gewoon rustig wandelen terwijl je van de levendige sfeer geniet.

Maar dat is nog niet alles: JBR herbergt ook een prachtig openbaar strand, waar je je dagen kunt doorbrengen met zonnebaden, zwemmen of deelnemen aan opwindende watersporten. De strandfront is bezaaid met tal van kraampjes die verfrissingen en uitrusting aanbieden voor wateravonturen.

Gezinnen zullen JBR bijzonder aantrekkelijk vinden, want het biedt uitstekende scholen, parken en kinderspeelplaatsen. De levendige gemeenschapssfeer, gecombineerd met de veilige en gastvrije omgeving, maakt het een ideale plek om kinderen groot te brengen.

Ook vastgoedinvesteerders voelen zich aangetrokken tot JBR vanwege de veelbelovende rendementen. De vraag naar strandwoningen blijft sterk en de toplocatie en eersteklas voorzieningen van JBR maken het tot een populaire keuze voor degenen die willen investeren in de bloeiende vastgoedmarkt van Dubai.

In wezen is Jumeirah Beach Residence een harmonieuze mix van ontspanning, elegantie en gemak. De levensstijl aan het strand en de moderne woonruimtes maken het een uitzonderlijke keuze voor iedereen die op zoek is naar de perfecte combinatie van ontspanning en stedelijke charme. Kom, ervaar de aantrekkingskracht van JBR, waar luxe samenkomt met het strand, en creëer onvergetelijke momenten in deze opmerkelijke kustgemeenschap.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Jumeirah Beach Residence zijn goed. De studio’s en 1-slaapkamer appartementen realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren in het hoogseizoen en long-term in het laagseizoen. De studio’s gaan afhankelijk van de ontwikkelaar vanaf om en nabij € 250.000 en de 1-slaapkamer appartementen vanaf om en nabij € 320.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 30% tot 60% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen tussen de 10% en 12% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 15% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 15% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 6% en 8% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

10–11–2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *