Jumeirah Lake Towers

Jumeirah Lake Towers (JLT) is een geweldige community met aantrekkelijke rendementen in Dubai. Dit gebied is aantrekkelijk voor expats en toeristen, die graag dichtbij het strand verblijven. Hierdoor spreekt de investeerder in Jumeirah Lake Towers meerdere doelgroepen aan.

Algemene informatie

Jumeirah Lake Towers (JLT) is een aantrekkelijke woon- en zakelijke wijk in Dubai. Deze wijk heeft een rustige sfeer en biedt bewoners en bezoekers een mix van moderne faciliteiten en een gunstige locatie nabij het strand.

De torens langs de kunstmatige meren creëren een bijzondere omgeving. De gemeenschap is divers, met mensen van over de hele wereld, wat leidt tot een interessante mix van restaurants en winkels. U vindt er een verscheidenheid aan eetgelegenheden en lokale boetieks.

Voor zakelijke activiteiten is JLT een handige plek, met moderne kantoorruimtes en nabijheid tot zakelijke districten zoals Dubai Media City en Dubai Internet City. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar, waardoor u snel toegang hebt tot andere delen van Dubai.

Of u nu op zoek bent naar een ontspannen woonomgeving, een plek om te werken, of gewoon wilt genieten van de voorzieningen, Jumeirah Lake Towers biedt een aangename levensstijl zonder de drukte van het stadscentrum. Het is een populaire keuze voor mensen die de rust van de meren willen combineren met de moderne voorzieningen van Dubai.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Jumeirah Lake Towers zijn goed. De studio’s en 1-slaapkamer appartementen realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren in het hoogseizoen en long-term in het laagseizoen. De studio’s gaan afhankelijk van de ontwikkelaar vanaf om en nabij € 150.000 en de 1-slaapkamer appartementen vanaf om en nabij € 200.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 20% tot 50% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen in tussen de 8% en 10% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 15% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 15% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 6% en 8% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

01–11–2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *