Jumeirah Village Circle (JVC)

Jumeirah Village Circle is het gebied wat als 3e op de lijst staat van gebieden met de hoogste rendementen in Dubai. Dit gebied is aantrekkelijk voor expats en toeristen, die iets minder te besteden hebben. Hierdoor spreekt de investeerder in JVC 2 doelgroepen aan.

Algemene informatie 

Jumeirah Village Circle (JVC) is een van die vriendelijke buurten waar gezinnen zich thuis voelen. Te midden van groene tuinen, in het bruisende hart van nieuw Dubai, vind je hier een verscheidenheid aan huizen en leuke dingen te doen. Appartementen en villa’s in Jumeirah Village Circle Dubai bieden de grote bevolking van de stad een ongewone combinatie van stedelijke woonopties in een dorpse omgeving. Mensen die in JVC wonen, waarderen de rustige sfeer van het gebied, omringd door tuinen en kanalen, wat een gevoel van rust oproept in een drukke metropool als Dubai. 

Jumeirah Village Circle trekt gezinnen, jonge stellen en alleenstaanden aan. Expat gezinnen lijken bijzonder gecharmeerd te zijn van de overvloed aan scholen, parken, fitnesscentra, evenals klinieken, ziekenhuizen en apotheken in JVC. Het gebied is ook populair onder vastgoedinvesteerders vanwege de aantrekkelijke prijzen en hoge huurinkomsten. 

JVC biedt een grote verscheidenheid in type woningen aan van studio’s en townhouses tot villa’s.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Jumeirah Village Circle zijn erg goed. De villa’s, studio’s en 1 slaapkamer appartementen realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren. De studio’s gaan afhankelijk van de ontwikkelaar vanaf om en nabij €160.000, de 1 slaapkamer appartementen vanaf om en nabij €230.000 en de villa’s vanaf om en nabij €700.000

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 30% tot 60% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen in tussen de 6% en 10% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 15% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 15% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 6% en 8% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

10-10-2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *