Jumeirah Village Triangle

Jumeirah Village Triangle (JVT) is een leuke community op een gunstige locatie met aantrekkelijke rendementen in Dubai. Dit gebied is aantrekkelijk voor expats en hun families, migranten en toeristen, die graag in een rustige omgeving omringd door groen verblijven. Hierdoor spreekt de investeerder in Jumeirah Village Triangle meerdere doelgroepen aan.

Algemene informatie

In het bruisende Dubai, te midden van de indrukwekkende skyline, vind je de charmante wijk Jumeirah Village Triangle (JVT). Het is niet zomaar een buurt; het is een rustige en aangename plek die je uitnodigt voor een ontspannen ontdekkingstocht.

Wanneer je door JVT wandelt, word je begroet door moderne villa’s en gezellige appartementen. De architectuur is eigentijds, maar niet overweldigend. Het lijkt alsof elke woning zijn eigen verhaal vertelt, en samen vormen ze een vriendelijke gemeenschap.

De groene parken in JVT zijn als verborgen juweeltjes. Hier kun je ontsnappen aan de drukte en genieten van een vleugje natuur te midden van de stad. Het is een ideale plek voor een ontspannen wandeling of een gezellige picknick in de buitenlucht.

Wat betreft eten, biedt JVT een scala aan opties. Van lokale eetgelegenheden tot gezellige cafés, er is voor elk wat wils. Geen poespas, gewoon lekker eten en een ontspannen sfeer.

Wat de buurt echt bijzonder maakt, is de vriendelijke sfeer. Hier maak je gemakkelijk contact met je buren, en buurtbijeenkomsten voelen aan als gezellige bijeenkomsten van vrienden. Het is een plek waar je je snel thuis zult voelen.

Of je nu op zoek bent naar een plek om tot rust te komen na een drukke dag of een vriendelijke buurt om je in te nestelen, Jumeirah Village Triangle biedt een ontspannen en gastvrije sfeer. Neem een kijkje en ontdek waarom JVT meer is dan alleen een wijk; het is een plek waar het dagelijkse leven een vleugje eenvoud en vriendelijkheid heeft. 

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in JVT zijn goed. De studio’s, 1-slaapkamer appartementen, townhouses en villa’s realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren. De studio’s gaan afhankelijk van de ontwikkelaar vanaf om en nabij € 140.000 en de 1-slaapkamer appartementen vanaf om en nabij € 220.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 20% tot 50% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen tussen de 8% en 11% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 10% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 5% en 7% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

24–11–2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *