Majan is een rustieke community op een gunstige locatie met aantrekkelijke rendementen in Dubai. Dit gebied is aantrekkelijk voor expats en hun families, migranten en toeristen, die graag in een rustige omgeving verblijven. Hierdoor spreekt de investeerder in Majan meerdere doelgroepen aan.

Algemene informatie

Majan, een pareltje verscholen in het hart van Dubai, straalt een ingetogen schoonheid uit die met de tijd alleen maar dieper lijkt te worden. Deze wijk is niet slechts een plek om te wonen; het is een gemeenschap doordrenkt van authenticiteit en charme.

Wandelend door de straten van Majan, ontdek je een rustige levensstijl die moeiteloos samengaat met de bruisende energie van de stad. Hier wordt moderniteit niet opgedrongen, maar subtiel geïntegreerd in een omgeving die rust ademt. De architectuur is eenvoudig en elegant, een weerspiegeling van de rust die dit gebied kenmerkt.

Majan viert diversiteit op een bescheiden manier. Of je nu kiest voor een knus appartement of een ruime villa, deze buurt omarmt ieders persoonlijke stijl. De groene parken dienen als ontmoetingsplekken, waar families picknicken en vrienden samenkomen om te genieten van de eenvoudige geneugten van het leven.

Een bezoek aan de lokale markt onthult de ziel van Majan. Hier, te midden van kleurrijke kraampjes, voel je de echte hartslag van de gemeenschap. Bewoners delen lachende groeten terwijl ze vers fruit selecteren en lokale lekkernijen ontdekken.

Majan is meer dan een wijk; het is een rustig toevluchtsoord dat het goede leven omhelst zonder opsmuk. Hier vinden mensen geen huizen, maar een thuis. Dus, kom en ervaar de echtheid van Majan, waar het dagelijkse leven een kalme harmonie vindt te midden van de dynamiek van Dubai. 

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Majan zijn goed. De studio’s, 1-slaapkamer appartementen, townhouses en villa’s realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren in het hoogseizoen en long-term in het laagseizoen. De studio’s gaan afhankelijk van de ontwikkelaar vanaf om en nabij € 140.000 en de 1-slaapkamer appartementen vanaf om en nabij € 200.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 20% tot 50% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen tussen de 8% en 11% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 10% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 5% en 7% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

17–11–2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *