Meydan is een gebied met aantrekkelijke rendementen in Dubai. Dit gebied is aantrekkelijk voor expats en toeristen, die graag in de natuur verblijven. Hierdoor spreekt de investeerder in Meydan meerdere doelgroepen aan.

Algemene informatie

Meydan, een betoverende wijk in het hart van Dubai, ademt een sfeer van elegantie en luxe. Dit stadsdeel staat bekend om de beroemde Meydan Racecourse, maar biedt veel meer dan alleen paardenraces.

Hier vindt u een mix van prachtige villa’s, herenhuizen en moderne appartementen, met voorzieningen die uw levensstijl naar een hoger niveau tillen. De rustige groene parken en tuinen zorgen voor een ontspannen sfeer, perfect voor ontspanning en quality time.

Meydan is de plek waar u uw passie voor golf kunt uitleven op de Meydan Golf Course, kunt genieten van verkwikkende spa-behandelingen in het Meydan Hotel & Spa, of gewoon kunt wandelen en genieten van de serene omgeving in Meydan Park.

Wat Meydan echt bijzonder maakt, is de harmonie tussen stedelijke voorzieningen en de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Hier kunt u het bruisende stadsleven combineren met de rust van een prachtig groen landschap.

Als u op zoek bent naar een plek waar comfort, stijl en ontspanning samenkomen, is Meydan de ideale keuze. Kom en ontdek de verfijning en charme van deze bijzondere wijk. Meydan is waar u het beste van Dubai kunt ervaren.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Meydan zijn erg goed. De villa’s, studio’s en 1 slaapkamer appartementen realiseren de beste ROI’s in deze regio. Aangeraden is om de woningen voor short-term te verhuren. De studio’s gaan afhankelijk van de ontwikkelaar vanaf om en nabij €160.000, de 1-slaapkamer appartementen vanaf om en nabij €230.000 en de villa’s vanaf om en nabij € 800.000

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio maakt een waardestijging door van om en nabij 30% tot 60% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen in tussen de 8% en 10% netto. Na de oplevering ligt de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 15% per jaar. 

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio maakt een waardestijging door tussen de 5% en 15% per jaar. De short-term verhuur netto rendementen op de begininvestering liggen bij bestaande bouw tussen de 6% en 8% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

25–10–2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *