Gelegen achter Jumeirah Village Circle ligt de levendige woonwijk Motor City. Deze community is een mix van hoogbouw, laagbouw, entertainment, wonen, winkelen, en recreatie. Dit gebied is zeer aantrekkelijk voor toeristen, migranten, famillies van expats en voor auto liefhebbers.

Algemene informatie

Motor City, gelegen achter Jumeirah Village Circle, is een unieke gemeenschap die is ontworpen om liefhebbers van auto’s en motorsporten te betoveren. Met zijn levendige sfeer, moderne voorzieningen en unieke architectuur trekt Motor City zowel bewoners als bezoekers aan die op zoek zijn naar een spannende en dynamische levensstijl.

Een van de opvallende kenmerken van Motor City is het Dubai Autodrome, een ultramoderne racebaan waar liefhebbers van autosport kunnen genieten van een breed scala aan races en evenementen. Van spannende autoraces tot adrenalinepompende kartingactiviteiten, het Autodrome biedt entertainment voor mensen van alle leeftijden.

Naast het Autodrome biedt Motor City een levendige mix van residentiële en commerciële ruimtes, waaronder stijlvolle appartementen, gezinsvriendelijke villa’s en moderne kantoren. Bewoners kunnen genieten van een scala aan voorzieningen, waaronder winkelcentra, restaurants, sportscholen en parken, allemaal op loopafstand van elkaar.

Voor liefhebbers van winkelen en dineren biedt Motor City de Uptown MotorCity, een bruisend winkel- en entertainmentgebied met een verscheidenheid aan boetieks, cafés en restaurants.

Met zijn dynamische sfeer en opwindende activiteiten is Motor City een levendige gemeenschap die een perfecte balans biedt tussen spanning, entertainment en comfort. Of je nu een liefhebber van autosport bent, op zoek bent naar een bruisende woonwijk of gewoon wilt genieten van de levendige sfeer, Motor City heeft voor ieder wat wils.

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Motor City zijn vergelijkbaar met JVC, omdat de community al zo goed als af is gebouwd. De villa’s, 1- en 2- slaapkamer appartementen zullen de beste ROI’s genereren in dit gebied. Aangeraden is om de woningen voor een mix van long-term en short-term te verhuren. De 1-slaapkamer appartementen worden verkocht vanaf € 220.000 en de villa’s vanaf € 1.000.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio zal een waardestijging doormaken van om en nabij 30% tot 60% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De netto verhuur rendementen op de begininvestering zullen liggen tussen de 8% en 10%. Na de oplevering zal de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar liggen.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio zal een waardestijging doormaken tussen de 5% en 10% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

01–04–2024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *