Sobha Hartland 2

Op een steenworp afstand van Downtown Dubai en de Dubai Creek Harbour ontwikkelt Sobha zijn nieuwe community Sobha Hartland 2. Dit uitgestrekte luxe project, is een mix van hoogbouw, laagbouw, entertainment, wonen, winkelen, en recreatie. Dit gebied is zeer aantrekkelijk voor toeristen, migranten, expats en voor de families van expats die zelf vaak in Business Bay werken.

Algemene informatie

Nu dat Sobha zijn eerste community, Hartland I, volledig uitverkocht is, is Sobha bezig met de bouw van zijn nieuwe community, Sobha Hartland II. Deze community gaat in alles Hartland I overtreffen en, mede door zijn gunstige ligging, veel waardstijging realiseren. Dat Sobha zelf veel vertrouwen in deze community heeft is terug te zien aan het feit dat de eigenaar van Sobha zelf zijn huis in Hartland II laat bouwen.

Hartland II ligt zeer strategisch tussen Downtown Dubai/Business Bay (zo’n 6 minuten rijden) en The Creek (zo’n 10 minuten rijden). Nu het centrum richting The Creek aan het uitbreiden is, kan er niks anders gezegd worden anders dan dat Sobha Hartland 2 een waar succes zal worden.

Sobha Hartland 2 zal net als Sobha Hartland 1 een gated community worden, wat betekent dat alleen bewoners toegang zullen hebben tot de community. Sobha Hartland 2 zal gaan bestaan uit 13 hoogbouw torens en een laagbouw villa community. De villa’s waren heel snel uitverkocht, omdat er weinig nieuwbouw villa’s meer te verkrijgen waren die zo dicht bij Downtown gelegen waren. Er worden meerdere azuurblauwe lagoons aangelegd met een zandstrand. In deze Lagoons kan gezwommen gaan worden.

Dichtbij de hoogbouw torens zal een gigantische mall ontwikkeld gaan worden. Sobha is in gesprek met de grootste merknamen ter wereld om deze mall een luxe uitstraling te kunnen gaan geven.

Sobha Hartland 2 wordt niet zomaar een community, Sobha streeft er naar om dit de beste community in Dubai te maken, waar men kan genieten van rust, luxe en het dorpse gevoel op een steenworp afstand van Downtown Dubai en de Dubai Creek Harbour.Rendementen en waardestijgingen

Rendementen en waardestijgingen

De rendementen en waardestijgingen in Sobha Hartland 2 zullen vergelijkbaar worden met Sobha Hartland 1. De villa’s, 1- en 2- slaapkamer appartementen zullen de beste ROI’s genereren in dit gebied. Aangeraden is om de woningen voor een mix van long-term en short-term te verhuren. De 1-slaapkamer appartementen worden verkocht vanaf €375.000 en de villa’s vanaf €2.000.000.

Off-plan (nieuwbouw)

Nieuwbouw in deze regio zal een waardestijging doormaken van om en nabij 30% tot 70% tijdens de constructiefase, welke vaak 3 jaar bedraagt. De netto verhuur rendementen op de begininvestering zullen liggen tussen de 9% en 11%. Na de oplevering zal de waardestijging in deze regio tussen de 5% en 10% per jaar liggen.

Bestaande bouw

Bestaande bouw in deze regio zal een waardestijging doormaken tussen de 5% en 10% per jaar.

Alexandros Georgios | Vastgoedadviseur

+31622876356 | Alexandros@therealestagency.nl

www.therealestagency.nl

26–03–2024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *